Fester & Bröllop

Skräddarsydda Bröllop och
Förlovningsfester

skräddarsydda bröllop och förlovningsfester som passar era behov och önskemål. Oavsett om ni drömmer om en intim ceremoni på en avlägsen ö eller en festlig middagskryssning under stjärnorna, så kan vi hjälpa er att skapa den perfekta dagen. Låt oss ta hand om alla detaljer så att ni kan fokusera på att njuta av stunden med varandra och era gäster.

Video

Kontakta Oss för att Boka Er Stora Dag

Kontakta oss idag för att boka er bröllopsceremoni eller förlovningsfest! Vårt team av erfarna evenemangsplanerare står redo att hjälpa er att skapa en minnesvärd och kärleksfull tillställning som ni kommer att värdera för evigt. Låt oss hjälpa er att göra er stora dag till en dröm som går i uppfyllelse i Stockholms skärgård.

Video

Förlovningsfester på Båt

Fira er kärlek med en romantisk förlovningsfest på en båt i Stockholms skärgård! Vår erfarna besättning och våra elegant inredda båtar skapar den perfekta miljön för att fira ert nya kapitel tillsammans med era nära och kära. Låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd och kärleksfull tillställning som ni kommer att minnas för alltid.

Din partner för oförglömliga bröllop och förlovningsfester i Stockholms skärgård!