Hyr egen båt 2022

Hyr en Charterbåt i Stockholm vid Strandvägen

Hyr en egen båt till er kickoff eller för andra festliga tillfällen. På våra båtar kan du både äta och dricka gott, dansa till musik ombord och upplevela skärgården från dess ända rätta sida.

Charterbåtarna ligger på Strandvägen i Stockholm kajplats 20 vid en egen ponton nära Sjö & Land. Kom gärna förbi och hälsa på.

Vi arrangerar båtcharter i den vilda vackra skärgården året runt. Ni kan hyra båt av oss för sälsafari, lunchturer, middagskryssningar, till badklippor och idylliska skärgårdskrogar. Vi kör er bekvämt genom kobbar och skär medan ni konfererar ombord. Och vi kan servera 10-60 matgäster. Kanske personalfest på båt i Stockholms skärgård?

Vi erbjuder även andra typer av båtresor där Middagskryssningar, bröllop, båtutflykter, båttransporter och båttaxi från 12 passagerare och uppåt i Stockholm är en del av vårt utbud.
För mer information kan du kontakta oss på telefon 0706-02 08 02 eller via mail johan.akerman@angsholmen.se

Aktersalongen i M/S Rödlöga
Försalongen M/S Rödlöga
Aktersalongen i M/S Tranan

M/S Tranan: Stor festbåt med ett enormt soldäck. 

Välkommen ombord på Tranan och upplev en stockholmspärla under sol och måne. Våra kockar kör så det ryker vid spis och grill.
Läs mer om M/S Tranan

M/S Rödlöga: Båtcharter i Stockholms skärgård och Mälaren. 
Perfekt middagsbåt för 10-50 matgäster.
Musik och dans ombord. Transporter till olika ställen i Stockholm och öar i skärgården.
Rödlöga har bara en begränsning – tjock is. Vi kastar alltid ankaret där ni vill ha det.
Läs mer om M/S Rödlöga

Sjön suger. Vår duktiga kock är noga med valet av råvaror och erbjuder en klassisk meny med tonvikt på svensk mat. Kändisen ångbåtsbiff finns alltid med liksom löjrom och laxtartar.
Läs mer om våra menyer »

Konsten att lyckas med ett äktenskap är att börja med en båtresa.

Vår kärleksbåt M/S Tranan har varit föremål för oändligt många bröllop på båt. Och det är inte konstigt, den är så romantisk. De flesta väljer att ha brudens skål ombord och sedan vidare till en större festvåning. De som älskar havet väljer att tillbringa hela kvällen ombord med middag, dans på bryggan och hemfärd i solnedgången på M/S Tranan. Vi har lång erfarenhet av lyckliga äktenskap.
Läs mer om bröllop på båt »

Om inte någon av våra fartyg kan genomföra eller passar ert arrangemang hjälper vi gärna till med att boka en annan båt hos våra samarbetspartners.

www.facebook.com/angsholmenrederi/videos/1892792790795258

www.instagram.com/angsholmen_rederi/

Baren i M/S Rödlöga
Fördäck på M/S Tranan
Akterdäck på M/S Tranan
Aktersalongen i M/S Tranan
www.facebook.com/angsholmenrederi/videos/1892792790795258