Jobba hos oss

Nu söker vi däcks- och serveringspersonal till våra fartyg M/S Tranan och M/S Rödlöga! Vi erbjuder en av världens finaste arbetsplatser; Stockholms Skärgård, härliga kollegor och varierande arbetsuppgifter.Vi behöver personal till kvällar och helger i april och maj, samt hela juni, augusti och helger och kvällar i september. Sök till oss om du gillar att hålla högt tempo, är initiativtagande och lösningsorienterad. Intresse för båtar och skärgården är ett plus. Skicka in CV och personligt brev (och länka gärna till LinkedIn) till rederi@angsholmen.se och döp mailet till ”Jobbansökan”. Dela eller tipsa någon du känner som behöver ett lärorikt och roligt extrajobb! ☀️

Däcksmän – Är du båtvan och gillar skärgård och båtar, serviceinriktad och kan jobba helger och kvällar redan under april och framåt så skriv ett mejl med CV till rederi@angsholmen.se.

Serveringspersonal – Är du båtvan och gillar skärgård och båtar, serviceinriktad och kan jobba helger och kvällar redan under april och framåt så skriv ett mejl med CV till rederi@angsholmen.se.