Företag

Vi är här för att hjälpa dig att skapa minnesvärda och framgångsrika tillställningar för ditt företag, oavsett om det är en kickoff, teambuildingaktivitet eller företagsfest. Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på oss för att leverera en exceptionell upplevelse varje gång.

Kontakta oss idag för att boka din företagskickoff eller event! Vårt team av erfarna evenemangsplanerare står redo att hjälpa dig att skapa ett skräddarsytt program som passar dina behov och budget. Låt oss ta hand om allt så att du kan slappna av och njuta av en fantastisk dag med ditt team i Stockholms skärgård.

Företagskickoffer i Skärgården

Ge ditt team en upplevelse att minnas med en företagskickoff i Stockholms skärgård! Våra skräddarsydda kickoffer kombinerar spännande aktiviteter, teambuildingövningar och avkoppling i en fantastisk skärgårdsmiljö. Oavsett om det är en seglingstävling, en strandpicknick eller en avslappnad middagskryssning, så har vi det perfekta programmet för ditt företag.

Stora Grupper Välkomna

Vi välkomnar vi stora grupper för alla typer av företagsevenemang och tillställningar. Oavsett om ni är ett stort företag, en organisation eller en förening, så kan vi skräddarsy ett program som passar era behov och önskemål. Låt oss ta hand om allt från planering till genomförande så att ni kan fokusera på att njuta av stunden med era kollegor och vänner.

Teambyggande Aktiviteter

Förbättra samarbetet och stärk banden inom ditt team med våra teambyggande aktiviteter. Från roliga utmaningar och tävlingar till kreativa workshops och äventyrliga utflykter, så har vi aktiviteter som passar alla grupper och mål. Låt oss hjälpa er att skapa en starkare och mer sammanhållen arbetsgrupp genom en oförglömlig teambuildingupplevelse.

Företagsfester och Middagskryssningar

Skäm bort dina anställda eller kunder med en exklusiv företagsfest eller middagskryssning i Stockholms skärgård. Vår elegant inredda båtar och förstklassiga service skapar den perfekta miljön för en minnesvärd tillställning. Från välkomstdrinkar och gourmetmat till underhållning och dans, så ser vi till att er fest blir en succé från början till slut.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.