Skärgårdsbåt M/S Rödlöga

Upplev Stockholms vilda vackra skärgård från första parkett och fönsterplats ombord på m/s Rödlöga. Hon är unik. Över 100 personer kan följa med på färden.

M/S Rödlöga lägger till var som helst bland sälgrynnor och havstulpaner bara det finns lite vatten intill. I byssan har vi en kock som bjuder på matfyrverkeri. Rederiets klassiska ångbåtsbiff finns alltid på menyn. Liksom grillparty på kobbe i solnedgången. Och brudens bubblande skål med laxrosetter och kulinariska knopar.

Upplev en Stockholmspärla under sol och måne. Listan på spännande arrangemang är lång, det är bara fantasin som sätter gränser. M/S Rödlöga arrangerar roliga personalfester, givande kundträffar, lyckade konferenser, lyckliga bröllop, oförglömliga kalas och glada utflykter. Ni bestämmer var, när och hur – vi ordnar festen och resten. Vi kastar alltid ankaret där du vill ha det.

Välkommen ombord.

Fakta: Byggdes 1951 på Gustavsson&Anderssons(Boghammars) varv och döptes först till Havsvinden och gick under Waxholmsbolagets flagg fram till 1990 under namnet Rödlöga. Därefter tog Trälhavets rederi över och har framgångsrikt använt henne som unik och omtyckt charterbåt med hemmahamn i Österskär. Sedan år 2016 är det Ängsholmen Rederi AB som äger M/S Rödlöga.

Längd: 25,70 meter

Bredd: 5,16 meter

Djupgående: 1,20

Maskineri: Två Scania diesel med totalt 600 HK

Fart: 13 knop

Antal passagerare: anpassad för upp till 140 passagerare

Aktersalongen
Aktersoffa
Soldäck