Trerätters


Har ni övriga önskemål så försöker vi tillgodose dem i möjligaste mån. 

Mvh 
Ängsholmen Rederi AB

Telefon 0706 02 08 02

Email: johan.akerman@angsholmen.se

Observera att alla priser är exklusive 12 % moms. 



Meny 1
Parmalindad färsk sparris med tapenade och hyvlad parmesan
Lättgravad, halstrad Laxfilé och ljummen potatissallad med fransk senap och örter, vårprimörer
Vit chokladpannacotta och rabarberkompott med kanel
                     340:-
Meny 2
Pepparrotscheesecake med rökt renstek, toppad med gräslök och sikrom
Halstrad Rödingfilé med champagnesås och potatiscylinder med rökt lax, dill och vårprimörer
Nutellamousse med rostade hasselnötter (går även att få utan nötter!) och bär 
                     365:-
Meny 3
Kräftstjärtskagen toppad med löjrom i glas, kavringsticks
Rosmarinstekt Fläskfilé med sherrysky, rostade haricot verts och röstipotatis
Limepannacotta med jordgubbssalsa
                   365:-
Meny 4
Lättrimmad lax med citron och örter, rostad blomkål och dill och kumminkräm
Rosastekt Lammytterfilé med chèvré, rökt sidfläsk och timjan. Rödvinssky och rostad färskpotatis
Fransk chokladtårta med sommarbär och lättvispad grädde 
                   385:-
Meny 5
Västerbottenostpaj med sikrom, rödlök, gräslök och smetana
Citronbakad Kalventrecote, rostad vitlökssky och bakade körsbärstomater, oreganorostad färskpotatis
Dajmparfait med hallonsås och färska hallon
                    395:-
Vegansk meny
Rostad sparris med olivröra, pinjenötter och surdegskrutonger
Rödbetsbourgignon med couscous
Chokladmousse med färska bär
                   350 :-
Bröllopsmeny
Tre sorters tapas(skagen på kavring, renstektröra på
Vikabröd, samt laxröra på Crostini
Renrostbiff med potatis och palsternacksbakelse, tranbärssås 
Citronsorbet med vodkamarinerade jordgubbar

                  415 :-

Ängsholmen Rederi AB
Email: johan.akerman@angsholmen.se

Observera att alla priser är exklusive 12 % moms.