Kryssningar och båttransporter i Stockholm 20-150 passagerare

Båttaxi och båttransporter i Stockholm

Båttransport med taxibåt i Stockholms skärgård och Mälaren från ca 10 passagerare och uppåt. Båtutflykter med sjötaxi i den vilda vackra skärgården gör vi året runt. Vi kör inom Stockholm men också i hela skärgården till badklippor, er egen brygga eller idylliska skärgårdskrogar. Vi samarbetar med de flesta hotell, restauranger och konferensanläggningar i Stockholms skärgård. Under Corona-tider kan det vara skönt att det är gott om plats ombord och att vi har stora salonger samt soldäck.

Varför inte ha er konferens, representation, personalfest, studentfest, kick-off, födelsedag- eller bröllopsfest ombord?

Våra tjänster erbjuder ett brett utbud av båttransporter i Stockholms skärgård, inklusive charteralternativ till olika destinationer. Våra fartyg, M/S Tranan och M/S Rödlöga, har varit värd för otaliga bröllop och är kända för sin romantiska atmosfär. Njut av en trerätters middag i den fantastiska skärgårdsomgivningen för en exklusiv och oförglömlig gourmetupplevelse.

signed-sealed-delivered

Familjeresor & Sälsafari

För familjer som vill uppleva skärgården tillsammans erbjuder vi även familjeutflykter där ni kan njuta av gemenskapen och äventyret på havet. Boka er sälsafari eller familjeutflykt idag och skapa minnen för livet med era nära och kära!

Idylliska Skärgårdskrogar

Upptäck charmiga skärgårdskrogar med våra utflykter till idylliska restauranger och krogar i skärgården. Njut av en avkopplande båttur till några av skärgårdens mest pittoreska platser där ni kan avnjuta läckra måltider och drycker i en fantastisk miljö vid havet.

0_0 (15)

Lunchturer & Middagkryssningar

Våra lunchturer & middagskryssningar erbjuder en avkopplande miljö där du kan avnjuta en välsmakande lunchbuffé med lokala delikatesser medan du seglar genom skärgården. För en mer romantisk och elegant upplevelse kan du välja en middagskryssning under stjärnorna.

signed-sealed-delivered (3)

Båtutflykter & Båttransporter

Med våra skräddarsydda båtcharter får du möjlighet att upptäcka skärgårdens orörda natur, pittoreska byar och historiska sevärdheter på ett bekvämt och exklusivt sätt. Oavsett om det är en romantisk utflykt för två eller en festlig tillställning med vänner och familj så finns vi här.

företagsevent

Företagsevent & Kick Off

Vår företagsfester och kick-offs i skärgården är det perfekta sättet att stärka teamet och skapa minnesvärda upplevelser för ditt företag. Ge dina kollegor en paus från vardagen och låt dem njuta av en dag eller kväll fylld med spännande aktiviteter, god mat och fantastisk utsikt över skärgården.

0_0 (17)

Bufféer 2024

Våra buffeer är en upplevelse perfekt för alla typer av tillfällen i skärgården. Med färska och lokala råvaror sätter vår erfarna kock ihop läckra rätter som tillfredsställer alla smaker och önskemål. Vare sig det är en avslappnad lunch på däck, en elegant middag under stjärnorna eller en festlig picknick

företagsevent och kickoff

Konferenser & Representationer

För företag och organisationer som söker en unik och minnesvärd plats för konferenser och representationer, erbjuder vi en exklusiv möjlighet att arrangera evenemang i den vackra Stockholms skärgården.

personal fest på båten

Personalfester & Studentfester

Med möjligheter till underhållning, dans och god mat, ser vi till att din personalfest eller studentfest blir en oförglömlig händelse. Våra professionella besättning tar hand om allt från planering till genomförande, så att ni kan slappna av och njuta av festen

0_2 (9)

Bröllop & Förlovningsfester

Vi erbjuder skräddarsydda paket för bröllop och förlovningsfester som inkluderar allt från ceremonin till mottagningen, med möjlighet till anpassade dekorationer, utsökt mat och professionell service.

Företaget är ett familjeägt bolag som har funnits sedan 1990 i Stockholm.

Våra båtar ligger vid Strandvägen och vi kör i hela Stockholms skärgård samt i Mälaren. Skeppare och huvudägare Johan Åkerman är hängiven skärgårdsfantast och båtdiggare. Han är uppvuxen sommartid på en liten kobbe i Blidösundet och lärde sig skickligt att flyta på blöjorna utanför sommarhuset

ÄNGSHOLMEN REDERI AB

Besöksadress: Strandvägen, kajplats 20, 114 56 Stockholm

Kontor: Mårdvägen 7 167 56 Bromma

RING UPP
0706020802

E-post
Johan.akerman@angsholmen.se